Something went wrong.

+

Unable to process your request

sengetøyet av lin

Stenvasket for overlegen mykhet og komfort. Sengetøyet vårt er både luksuriøst og slitesterkt. Vevd av våre kvalitets-håndverkere og tilgjengelig i tre fargekombinasjoner.

Våre sett består av to putetrekk, laken og dynetrekk. Hele settet
lin sengetøyet:

1 x Laken

90x200cm

1 x Dynetrekk

200x200cm

2 x Putetrekk

50x75cm
Velg din sengestørrelse og farge, vi gjør resten.
Farge: Hvit & Skygrå Gul & Skygrå Skygrå & Stormgrå

1,499   kr

Kjøper du hele settet sparer du kr

300 kr

 • Putetrekk

  Fra 399 kr
  Farge: Hvit & Skygrå Gul & Skygrå Skygrå & Stormgrå

  475   kr

 • Dynetrekk

  Fra 699 kr
  Farge: Hvit & Skygrå Gul & Skygrå Skygrå & Stormgrå

  700   kr

 • Laken

  Fra 599 kr
  Farge: Hvit Gul & Skygrå Skygrå

  850   kr

når du først prøver lin

Når du har prøvd sengegtøy av lin er det vanskelig å gå tilbake. Det er som å legge seg i nyvasket sengetøy hver dag. En avkjølende og deilig følelse. Det pustende materialet forblir friskt i dagevis og føles perfekt.

+

Sterkt og holdbart

 • Lin føles ikke bare luksuriøst, det er også ekstremt holdbart. Sengetøy av lin holder som regel to ganger lengre enn sengetøy av andre materialer, uansett hvor ofte du vasker det. Det gjør det til en smart langsiktig investering.
+

Ultra pustende og fuktighets avvikende

 • Dette stoffet er utrolig kjølende, som betyr at du vil våkne opp fresh hver morgen. De naturlige fibrene gjør sengetøyet herlig pustende og fuktighets absorberende.
+

For sommer og vinter

 • Lin er synonymt med varmt vær men er også perfekt for vinter. Når det er kaldt vil linet bevare kroppstemperaturen din, og når det er varmt vil den ekstra varmen slippe ut gjennom de løse fibrene. Lin sørger for at temperaturen din er akkurat passende året rundt.
+

Behandle forsiktig

 • Du kan vaske sengetøyet på 40 grader så ofte du vil. Faktisk jo mer du vasker det, jo mykere og glattere blir det.

Spesifikasjoner

Opprinnelsesland

Sengetøyet fra eve er laget av 100% lin og designet av vårt in-house design-team, og til slutt produsert i Portugal.

Sammensetning

 • Stenvasket lin
 • Vask i 40°c
 • Du trenger ikke å stryke

Levering

Sengetøyet blir levert rett til døren din, gratis. Du kan velge en dato som passer for deg, vi leverer mellom 3-7 virkedager.

Tilbakebetaling

Prøv sengetøyet i 30 dager. Hvis du ikke er fornøyd, vil vi gi deg full refusjon.

Returnering

Returer er gratis. Kontakt oss på hej@sleepeve.no så sender vi deg en returetikett. Sengetøyet kan sendes tilbake i originalemballasjen.

simpelthen vakkert

Dette enkle og avslappede sengetøyet er designet i eve-designstudio, og passer til alle soverom. Det er stenvasket for ekstra mykhet og tilgjengelig i en rekke skandinavisk inspirerte farger. Dynetrekket har en gul knapp som finish - et lite spor av eve.

+

Stenvasket naturlig rugglete

 • La strykejernet stå i skapet - det er ment å se litt skrukkete ut. Dette er effekten som kommer fra stenvask -teknikken. Denne teknikken tar stivheten ut av linet og gjør stoffet ekstremt mykt. Dette fører til et sengetøy som er enkelt å holde i stand, slik at du kan bruke mer tid på å nyte det.
+

Reversible farger

 • Når du har lyst på en forandring, bare vri sengetøyet over og du vil se en annen farge på baksiden. Sengetøyet består nemlig av to farger, slik at du får to sett til prisen av en.
+

Miks og match

 • Hvert sengesett har to farger, og du kan velge mellom tre forskjellige fargekombinasjoner. Miks og match hver dyne, pute og laken - de er laget for å komplimentere hverandre uansett hvilken kombinasjon du bruker.

fantastisk for sensitiv hud

Lin kommer fra lin planten, en av de eldste kultiverte plantene i menneskets historie. Lin er naturlig hypoallergen og bakterie bestandig, og anbefales derfor for personer med hud eller støv sensitivitet.

Handle sikkert

Enkel betaling

Rask levering