Something went wrong.

+

Unable to process your request

Join the Eve Family

+

Let’s stay connected and you’ll be first to know about exclusive offers, new products and sleep tips!

lin sengetøyet

Steinvasket for overlegen mykhet og komfort. Sengetøyet vårt er både luksuriøst og slitesterkt. Vevd av våre kvalitets-håndverkere og tilgjengelig i tre fargekombinasjoner.

Våres sett består av to putetrekk, et laken og et dynetrekk. Alle sett
Velg din sengestørrelse og farge, vi gjør resten.
Farve: Hvite & Skygrå Gul & Skygrå Skygrå & Stormgrå

1,499   kr

Kjøper du hele settet sparer du kr

300 kr

 • Putetrekk

  Fra 399 kr
  Farve: Hvite & Skygrå Gul & Skygrå Skygrå & Stormgrå

  475   kr

 • Dynetrekk

  Fra 699 kr
  Farve: Hvite & Skygrå Gul & Skygrå Skygrå & Stormgrå

  700   kr

 • Laken

  Fra 599 kr
  Farve: Hvit Gul & Skygrå Grå

  850   kr

når du først prøver lin

Er det vanskelig å gå tilbake. Det er som å legge seg i nyvasket sengetøy hver dag. En avkjølende og deilig følelse. Det pustende materialet forblir friskt i dagevis og føles perfekt.

+

Sterkt og holdbart

 • Lin føles ikke bare luksuriøst, det er også super holdbart. Sengetøy av lin holder som regel to ganger lengre enn sengetøy av andre materialer, uansett hvor ofte du vasker det. Det gjør det til en smart langsiktig investering.
+

Ultra pustende og fuktighet avvikende

 • Dette stoffet er utrolig kjølende, som betyr at du vil våkne opp hver morning å føle deg fresh. De naturlige fibrene gjør sengetøyet herlig pustende og absorberer fuktighet.
+

For sommer og vinter

 • Lin er synonymt med varmt vær men er også perfekt for vinter. Når det er kaldt vil linet bevare kroppstemperaturen din, og når det er varmt vil den ekstra varmen slippe ut gjennom de løse fibrene. Lin sørger for at temperaturen din er akkurat passende.
+

Behandle forsiktig

 • Du kan vaske sengetøyet på 40 grader så ofte du vil. Faktisk jo mer du vasker det, jo mykere og glattere blir det.

Spesifikasjoner

Opprinnelsesland

Eves sengetøy av 100% lin er laget av vår in-house designteam og produsert i Portugal.

Sammensetning

 • Steinvasket lin
 • Vask i 40°c
 • Du trenger ikke strykejern

Levering

Sengetøyet blir levert rett på døren din, gratis. Du kan velge en dato som passer for deg, vi leverer innen 5 virkedager.

Tilbakebetaling

Prøv sengetøyet i 30 dager. Hvis du ikke er fornøyd, vil vi gi deg en full refusjon.

Returer

Returer er gratis. Kontakt oss på hej@sleepeve.no så sender vi deg en returlapp. Du kan sende de tilbake i originalemballasjen.

simpelthen vakkert

Dette enkle og avslappede sengetøyet er designet i eve-designstudio, og passer til alle soverom. Det er steinvasket for ekstra mykhet og tilgjengelig i en rekke skandinavisk inspirerte farger. Dynetrekk har en gul knapp som finish - et lite spor av eve.

+

Steinvasket naturlig rugglete

 • La strykejernet stå i skapet - det er ment å se litt skrukkete ut. Dette er effekten som kommer fra steinvask -teknikken. Denne teknikken tar stivheten ut av lin og gjør stoffet ekstremt mykt. Dette fører til et sengetøy som er enkelt og holde i stand, slik at du kan bruke mer tid på å nyte det.
+

Reversible farger

 • Når du har lyst på en forandring, bare vri sengetøyet over og du vil se en annen farge på baksiden. Lin sengetøyet består nemlig av to farger, slik at du får to sett i en.
+

Miks og match

 • Hvert sengesett har to farger, og du kan velge mellom tre forskjellige fargekombinasjoner. Miks og match hver dyne, pute og laken - de er laget for å komplimentere hverandre uansett hvilken kombinasjon du bruker.

fantastisk for sensitiv hud

Lin kommer fra lin planten, en av de eldste kultiverte plantene i menneskets historie. Lin er naturlig hypoallergen og bakterie bestandig, og anbefales derfor for personer med hud eller støv sensitivitet.

Handle sikkert

Betal enkelt

Rask levering