Something went wrong.

+

Unable to process your request

overmadrassen

En luksuriøs overmadrass av skum for de som ikke er helt klar for bytte ut sin eksisterende madrass. Overmadrassen består av 5cm med pustende nyeste generasjon skum som gir deg ekstra komfort og støtte. Overmadrassen vil forbedre søvnkvaliteten din betydelig. Laget i Tyskland.

+

Hvorfor eve

 • Vi vet hva vi gjør når det handler om temaet søvn. Derfor vi har skapt den mest komfortable madrassen i hele verden, og nå har vi den beste overmadrassen. En som er rimelig og enkel å kjøpe. Det er ikke nødvendig å dra til en butikk som ligger langt unna, med slitsomme selgere, simpelthen bestill overmadrassen på vår nettside og den vil bli levert til dørstokken din gratis.
+

Gratis levering, retur og hjemmeprøvning

 • Levering - Vi leverer overmadrassen rett til dørstokken din, gratis. Bestill i dag og den vil være hos deg mellom 3-7 virkedager
 • Hjemmeprøvning -Vi gir deg 30 netter til å sove på saken. Skulle du ikke være 100% fornøyd, henter vi den gratis fra hjemmet ditt og refunderer deg hele beløpet. Vi anbefaler at du lar den utvides i noen timer og dra nytte av prøveperioden før du bestemmer deg
 • 750 kr rabatt på eve madrassen - Når du opplever følelsen av eve overmadrass, er det en stor sjanse for at du vil ha enda mer av eve følelsen. Skulle du ønske å oppgradere til en full madrass, gir vi deg en 750 kr rabatt på hvilken som helst eve madrass.
+

Vår garanti

 • Hver overmadrass leveres med en omfattende 3 års garanti. Hvis den skulle bli ødelagt innen garantiperioden, bytter vi den til en helt ny en og fjerner den gamle. Enkelt og greit.

1,999   kr

Velg størrelse

5cm endrer alt

For at madrassen skal føles mer som en eve madrass, har vi tatt i bruk den samme eve-teknologien når vi lager overmadrassen. Vi har brukt midten og basen av den originale eve madrassen, og pakket disse inn i et plysjtrekk.

+

Stofftrekk og antiskli - underlag

Vår overmadrass kommer med et strikket overlag, vevd av et mykt toveis - stretch polyester. Trekket er allergivennlig og veldig slitesterkt.

 • Laget med luftlommer som fører til bedre sirkulasjon og temperaturregulering.
 • Alle materialer er Oeko-Tex® Standard 100-sertifisert. Dette betyr at de har blitt testet for å sikre at det ikke finnes skadelige eller ubehagelige stoffer.
 • Vi har integrert et antiskli - lag på bunnen slik at overmadrassen ligger på plass selv om du ikke gjør det.
+

Pustende kjølelag

 • Dette laget er 2cm og gir en luksuriøs følelse av mykhet og komfort. Det er også 30 ganger mer pustende enn vanlig minneskum. Sist men ikke minst fjerner det fuktighet slik at du våkner opp og føler deg fresh.
+

Støttende grunnlag

 • Dette er delen av overmadrassen som passer på helsen din. Grunnlaget består av 3 cm med ultrafast fjærskum, som ikke høres så vakkert ut, men det passer på ryggen din. Den letter vekten rundt leddene og trykkpunktene dine, og eliminerer den "knirkete" følelsen av en madrass som ikke er helt riktig. Takket være spretten føler du også at du får riktig mengde støtte i alle sovestillinger.

Spesifikasjoner

Opprinnelsesland

Overmadrassen er laget av våre produktdesignere i London og produsert i vår fabrikk i Tyskland.

Overlag

Stoffet er pustende, noe som bidrar til å regulere kroppstemperaturen, og er også anti-allergent.

Vedlikehold

Trekket bør vaskes for hånd eller med svært mildt vaskemiddel i varmt vann og tørkes naturlig. Det kan ikke vaskes i maskin, eller has i tørketrommel.

Skumlag

 • 2cm open-pore skum. 30 ganger mer pustende enn vanlig minneskum
 • 3 cm med ultrafast fjærskum
 • Sertifiseringer

  For en trygg og sunn søvn er alle våre skum CertiPUR ® sertifisert. Overdraget er ØkoTex-® klasse 1 sertifisert.

  din madrass sin lille hjelper

  eve overmadrass gir din nåværende madrass et luksuriøst løft og en bedre søvnopplevelse, men den utgjør ikke mirakler. Hvis din gamle madrass er helt utslitt, bør du erstatte den med en ny en.

  +

  Bedre for leddene dine

  • Den gir deg ikke bare en bedre søvn, men er også bra for kroppen din. Det utligner vekten på ledd og trykkpunkter mens du sover og gir deg støtten du trenger slik at du våkner opp uthvilt.
  +

  Hygienisk

  • En helt ny overmadrass kan gi deg sjelefred om du sover på en allerede brukt madrass. Det er godt å vite at du får ditt eget nye lag av luksus, til en brøkdel av kostnaden for en ny madrass.
  +

  Absorberer forstyrrelser

  • Sover du lett vil du sette pris på dette. Vår overmadrass reduserer bevegelser skulle du ha en partner som ligger urolig.
  +

  Hypoallergenisk

  • Farvel, nysing. Denne overmadrassen er hypoallergen, og har blitt Oeko-Tex® Standard 100-sertifisert. Som betyr at den er testet for å sikre at den ikke inneholder skadelige eller ubehagelige stoffer.

  den perfekte starten for alle

  Vi mener at alle, uansett budsjett, fortjener å våkne opp uthvilt hver morgen. Så vi forsøkte å lage en overmadrass av høy kvalitet som er tilgjengelig og praktisk for alle - enten du leier, eier, er på overnattingsbesøk eller bare trenger litt ekstra luksus.

  ingen fjæringer, ingen komplikasjoner

  Planlegger du å flytte en dag? Overmadrassen gir deg mulighet til å være fleksibel uten å gi opp komfort. Du kan rulle den opp å bære den under armen. Enkelt.

  flere eve produkter du vil elske

  • mattress

   madrassen

   Premium minneskum til en rimelig pris.

  • pillow

   puten

   Mer støttende enn fjær eller fiber puter, med fordeler som sirkulasjon og muskel justering.

  • sheets

   bomullslaken

   Den perfekte balansen av mykhet, pusteevne og styrke.

  • protector

   beskytteren

   Den perfekte madrass fortjener riktig beskyttelse. Vanntett, pustende og supermykt.

  • duvet

   dynen

   Designet for alle årstider og laget i Danmark av dun av høyeste kvalitet.

  Handle sikkert

  Enkel betaling

  Rask levering