Something went wrong.

+

Unable to process your request

teppet

Vårt luksuriøse myke og komfortable strikket teppe er laget av 100% bomull - og skaper den varme koselige følelsen. Tilgjengelig i grått og blågrønn.

farge: krikkand mørkgrå

799   kr

den deilige følelsen

Vi bruker kun bomullsgarn av høyeste kvalitet for å lage vårt strikket teppe, når teppet er strikket ferdig, vasker vi det for en ekstra myk finish. Teppet kommer i en generøs størrelse som man krype under.

+

Vidunderlig mykt

  • Bomullet er vasket etter farging som resulterer i et deilig mykt teppe som kan vaskes ved 40°C uten å krympe.
+

Nydelige farger

  • Du kan velge mellom grått, eller vår nye blågrønne farge - som er inspirert av de livlige husene i India hvor teppet er strikket.
+

Den perfekte størrelse 135 x170cm

  • Teppet er 130cm x 170cm - enkelt å ta med seg, og vakkert å ha på sengen.

SPESIFIKASJONER

Opprinnelsesland

Designet i London. Laget i India.

Komposisjon

100% premium bomull som er vasket og mykt

Levering

Teppet blir levert rett til din dørstokk, leveringen er gratis.

Angrerett

Du kan returnere teppet innen 30 dager. For at vi skal kunne returnere kjøpet ditt, må det ikke ha blitt brukt eller vasket, og bør returneres i den originale emballasjen.

premium kvalitet

Forskjellen mellom et funksjonelt produkt og et produkt som du elsker, avhenger av hvordan det er laget. Materialene vi bruker er av høy kvalitet, og sammen med nydelige detaljer fører det til et helt unikt teppe.

+

Tung strikk

  • Vi kombinerer forskjellige strikkemetoder for å gi teppet god struktur og eleganse. Det vil holde deg varm om vinteren, men er også pustende for varme sommernetter. Smart, ikke sant?

Handle sikkert

Enkel betaling

Rask levering