Something went wrong.

+

Unable to process your request

håndkleet

Tilgjengelig i to perfekte størrelser med en innovativ feste - løsning, eve håndkleet er laget av 100% premium bomull, den perfekte blanding av form og funksjon. Velg neste dags levering for en deilig og tørr opplevelse enda raskere.

farge: hvit lysegrå

249   kr

den varme, fluffy følelsen

Overdådig myk, sterk og slitesterk, håndkleets feste løsning gir deg en deilig sikkerhet samt følelsen av en god klem.

+

Null vridnings bomull

  • I motsetning til konvensjonelle håndklær bruker vi en null vridnings bomulls- finish. Dette øker overflaten av håndkleets fibre som gjør den utrolig myk og superabsorberende. Det er også 30% lettere som gjør det enkelt å ta med seg på reise.
+

Sterkt og holdbart

  • Våre premiums bomullsfibre er valgt for dets styrke og varighet, slik at ditt eve håndkle forblir mykt og fluffy vask etter vask.
+

Hurtig tørking

  • Fordi det ikke er noe verre enn et fuktig håndkle, valgte vi en bomulls finish som er rasktørkende. Slik at du slipper å tørke deg med et bløtt håndkle.

Spesifikasjoner

Opprinnelsesland

Designet i London. Laget i Portugal.

Sammensetning

100% bomull med null vridnings premium bomull

Leveranse

Håndkleet leveres direkte til døren, og levering er gratis på bestillinger over 500 kr.

Vilkår for returnering

Håndkleet kan returneres innen 30 dager. For åpenbare hygieniske grunner, for at vi vil fullstendig refunderer kjøpet, må håndkleet ikke ha blitt brukt eller vasket, og må returneres til oss i originalemballasjen.

vakker innovasjon

Designet for å se like deiligt ut som det føles, håndkleet er laget med noen få ekstra detaljer for å gjøre livet litt lettere. Velg mellom kjølig grå eller en fresh hvit farge.

+

Innovativ festing

  • Strimlen av stoff som er sydd langs lengden av håndkleet, kan brukes til å sette håndkleet trygt rundt midjen eller hodet. Ved å dreie et hjørne gjennom en løkke opprettet av stripen, kan du lett og sikkert bevege deg rundt omkring.
+

Praktisk hengende

  • Med smarte, store løkker har det aldri vært enklere å henge håndkleet på knaggen.
+

Vaffeldetaljer

  • For et ekstra vakkert utseende, er håndkleet utstyrt med moderne vaffel detaljering. Dette gjør også håndkleet enklere å feste, og legger til litt ekstra grep.
+

To perfekte størrelser

  • For å gjøre ting enkelt, har vi laget håndkleet i to perfekte størrelser.
  • Små håndkle (50cm x 125cm): Vårt mindre håndkle var designet for å være lengre en et gjennomsnittlig hånd eller hodehåndkle, slik at det enkelt kan feste seg rundt hodet.
  • Stort håndkle (100cm x 150cm): Vi har designet vårt store håndkle slik at det er den samme størrelsen som et stort badehåndkle, til prisen for et vanlig badehåndkle, slik at du blir enda mer pakket inn uten ekstra kostnad.

Handle sikkert

Enkel betaling

Rask levering