Something went wrong.

+

Unable to process your request

vi tror på en perfekt start

En hver bra dag starter kvelden før.

En god natt søvn og en bra start på dagen bør være tilgjengelig for alle.

Altfor lenge har madrasser blitt solgt i butikker til altfor høye priser.

Derfor skapte vi eve. En madrass som er vakker, elegant og tilgjengelig for alle til en overraskende rimelig pris.

70.000 madrasser senere, var vi i mål

Designteamet hos eve har årevis med erfaring. Etter å ha designet over 70.000 prototyper endte eve opp med den mest komfortable madrass noensinne laget.

+

Madrass med fjæring er simpelthen ikke godt nok for oss

  • Fjæringsmadrasser fordeler ofte ikke trykket jevnt nok, noe som resulterer i verk og smerter. De mister også 16% av sin fasthet det første året. Bedrifter bruker ofte fjæring i madrasser fordi det er billig. Hos eve setter vi komfort først.
+

Pustende minneskum

  • Minneskum fordeler trykket jevnt, noe som resulterer i en utrolig støttende og komfortabel overflate. Kunder synes ofte at vanlig minneskum er for varmt og ikke støttende nok. Vi har derfor brukt en ny type minneskum som gjør madrassen kjøligere og mer spretten.
+

Simpelthen vakker

  • Årevis med tilbakemeldinger fra mer enn 70 000 mennesker, resulterte i en madrass så perfekt som en madrass kan være. Hos eve snakker vi ikke i form av myk, medium eller fast, for perfeksjon er ikke subjektiv. Derfor inviterer vi deg heller til å prøve madrassen hjemme i 100 netter før du forplikter deg.

TEAM Jas og James prøvde ut konseptet å selge rettferdig priset madrasser online i 2011. Etter å ha brandet London 2012 Paralympics joinet Kuba guttene i 2014 med utfordringen om å puste liv i en ellers kjedelig industri.

Å levere tusener av eve madrasser til kunders hjem gratis var en ambisjon som krevde en logistikk ekspert. Felix brakte med seg sin e-commerce erfaring fra internett giganten Zalando, og er den som sørger for at din eve går fra klikk til levering effektiv og sikkert.

I dag består eve av 85 spesialister - og vi vokser stadig. Vi er alle fokuserte på å levere deg en best mulig madrass for minst mulig stress og kostnader.

Teamet
+

Handle sikkert

Enkel betaling

Rask levering